+45 33 33 82 33   |     info@amazing-space.dk
Blog  |  Stores  |  About  |  Contact

Spa-experts

Professionelle spa-behandlere fra vores ekspert team tilbyder velgørende og resultatorienterede behandlinger og individuel rådgivning.

Professional spa-therapists from the Amazing Space team offers wonderful treatments and individual consultation.


Laura Bonné

Laura er kvinden, der står bag konceptet Amazing Space siden 2002. Amazing Space startede som en spa- og skønhedsklinik med eget koncept af særligt udviklede behandlingsteknikker indenfor unik ansigtspleje, kropspleje, massage, spa, samt hånd- og fodpleje..

Læs mere   

Jacqueline Janco

Jacqueline er uddannet kosmetolog og spa-behandler med mange års erfaring i branchen. Jacqueline sætter en ære i detaljen og i at hver enkel behandling er en oplevelse værd om end du kommer for at få forløst spændinger og myoser i kroppen eller for at få ..

Læs mere   

Nina Salo

Nina Salo er en holistisk tænkende zoneterapeut og kosmetolog, uddannet i sit hjemland, Finland. Udover at have haft sin egen klinik, har Nina arbejdet hos en hudlæge i 15 år.  Nina: "Jeg ønsker at møde hvert menneske med respekt for vedkommendes behov, ..

Læs mere   

Rikke Porse

Rikke Porse er uddannet hudterapeut, negleteknikker, kosmetisk-akupunktør og frisør og har gennem tiden også særligt specialiseret sig i total-styling af hår og makeup til bryllup, film, foto og fest. Rikkes karriere starte..

Læs mere   

Tinna Pagel

Tinna har en brændende passion for skønhedspleje. Tinna er både uddannet kosmetiker, makeup-artist og spabehandler. Det er tydeligt i Tinnas behandlinger, at hendes entusiasme og passion for skønhed og velvære skinner igenn..

Læs mere   

Heidi Hauguel

Heidi er uddannet kosmetolog med mere end 10 års erfaring. I 6 år har Heidi drevet egen skønhedsklinik.Heidi har bred viden og erfaring i at arbejde med økologiske hudpleje- og kropsprodukter og netop kvaliteten af renheden i sk&..

Læs mere   

Sara Neel Petersen

I de seks år Sara Neel Petersen har arbejdet som kosmetolog, har hun specialiseret sig i ansigts- og kropsbehandlinger, massage samt hånd- & fodbehandling. Hun har været i Amazing Space siden 2008 og har opbygget et godt forhold til ..

Læs mere   

Anna Veiss Madsen

Anna er uddannet kosmetolog og har specialiseret sig i ansigtsbehandlinger og massage. Hun sætter en stor ære i, at hver enkelt kunde er i centrum og får en unik behandling og oplevelse med hjem fra Amazing Space. Anna er meget naturlig,..

Læs mere   

Dorte Mølholt

27 år som kosmetolog og stadig i sit rette element. Dorte har speciale i ansigts- og kropsbehandling, massage samt stor erfaring i råd- og vejledning omhandlende den rette kost og kosttilskud individuelt afstemt efter den enkeltes behov- og hu..

Læs mere   

Tine Ryom

Tine Ryom er uddannet som hudterapeut i 1984 og har siden beskæftiget sig med hudpleje. Hendes speciale er at kunne finde frem til præcis det din hud har brug for. Tine har haft egen klinik i 30 år, indtil 2014. Hun søgte nye udfo..

Læs mere   
Viser 1 til 10 af 15 rækker